Que Pensa Salvador Cardus

NOMBRE DEL ARCHIVO
Que Pensa Salvador Cardus.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,57 MB
ISBN
9788495400765

Salvador Cardús ha esdevingut la veu més rigorosa i lliure a l'hora de parlar d'una Catalunya independent, que veu cada cop més propera. El seu pensament, doncs, és d'una actualitat indubtable. Aquest llibre a més de recollir els grans temes que li són propis com a sociòleg i com analista del present i el futur nacional, ens permet descobrir també el seu vessant menys conegut i més íntim: el seu testimoni personal i biogràfic. "Cardús supera el pudor i la timidesa que el caracteritzen per parlar per primer cop d'ell mateix. Us convido a descobrir un Cardús desinhibit, crític i autocrític, al·lèrgic a qualsevol mena d'adoctrinament i clar en els seus po-sicionaments." (Del pròleg d'Ignasi Aragay)

Encuentroelemadrid.es Que Pensa Salvador Cardus Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Que Pensa Salvador Cardus con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Que Pensa Salvador Cardus en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Que Pensa Salvador Cardus y otros libros de Ignasi Aragay.

Salvador Cardús - Wikipedia, la enciclopedia libre

Salvador Cardús es profesor de Sociología en la UAB, aunque se le conoce sobre todo por su papel de ideólogo resentido obsesionado con el nacionalismo. El pasado 28 de julio el funcionario acudió a una mesa redonda de la XXXI Universitat d'Estiu de Gandia par hablar de "Respuestas institucionales a la España plurinacional" (sic). Esta universidad es uno de los principales foros ...

El pesimismo mola, por Salvador Cardús

Al contrario, y en segundo lugar, desde un cierto soberanismo se tiene sensación de lentitud. El independentismo impaciente piensa que ocasiones para la ruptura ya ha habido demasiadas.