La Ciutat Dels Espies Indefensos

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Ciutat Dels Espies Indefensos.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,19 MB
ISBN
9788497081627

A Mallorca, Bastian, un espia que porta temps fora de servei, es veu obligat a tornar a l’acció per localitzar un estrany personatge que porta de corcoll mig món. Es tracta d’Enoc, un químic que va treballar dècades abans en una droga que rejovenia les persones però tenia greus efectes secundaris per qui la provava. Enoc s’havia fugat de Berkeley. Quan Bastian localitza Enoc el troba convertit en una mena de monjo, retirat del món, i aquest li demana que en comptes d’entregar-lo a les autoritats, l’ajudi a destruir les partides amagades de Promise, la droga que si s’escampa es convertirà en un perill descontrolat.

Encuentroelemadrid.es La Ciutat Dels Espies Indefensos Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro La Ciutat Dels Espies Indefensos en formato PDF. El libro La Ciutat Dels Espies Indefensos en formato MOBI. El libro La Ciutat Dels Espies Indefensos en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rosa Planas. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

La ciutat dels espies indefensos: Amazon.co.uk ...

Els nombrosos refugis antiaeris habilitats o contruits a l'efecte a la ciutat no pogueren evitar que, a partir del gener del 1937, 442 bombardejos acabaren amb la vida de més de 800 dels seus habitants i en feriren o deixaren sense llar molts més.

Història - Universitat de València

Llicenciada en Filosofia i Lletres i en Filologia Catalana, ha publicat les novel·les L'orador dels ocells (1999), Abraham Savasorda (2001), Les màscares de Florència (2004), traduïda al castellà i al rus, i La ciutat dels espies indefensos (2006), la qual compta amb una versió alemanya.