Ballaven El Black Bottom

NOMBRE DEL ARCHIVO
Ballaven El Black Bottom.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,45 MB
ISBN
9788475887746

Als anys 20 i 30, la modernitat passava pels balls nord-americans, el culte al cos, els líders carismàtics i els uniformes: una combinació perillosa.A finals de la dècada de 1920, els Masdéu viuen acomodats en la dictadura de Primo de Rivera. Sóncatalanistes moderats, amb un negoci de transport entre el port i les fàbriques del Poblenou. Barcelonabull d’activitat. En Joan Masdéu té el somni de ser mariner militar. Com tants joves del moment,sent l’atracció per la modernitat, pel jazz, per l’entrenament físic, pels uniformes, pels grans líders iles solucions dràstiques. També passa moltes hores amb els amics, ballant els moderns balls de modaals EUA, amb el gramòfon del seu pare. Té el cap ple de somnis, però no controla el seu destí. Quanesclata la guerra, s’enfonta amb els anarquistes.

Encuentroelemadrid.es Ballaven El Black Bottom Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Ballaven El Black Bottom en formato PDF. El libro Ballaven El Black Bottom en formato MOBI. El libro Ballaven El Black Bottom en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Rende. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

"M'entristeix veure tothom que es gasta el dit sobre el ...

Novel·la d'emigració familiar i d'aprenentatge, d'un poble de Jaén a les muntanyes de Catalunya. Una nena de tres anys, la Joana, emigra, amb els pares, des d'un poble de la Sierra de Cazorla fins a les muntanyes dels Ports i també del Pirineu català.

Ballaven El Black Bottom - Rende Joan - Proa - 9788475887746

'Ballaven el black bottom' de Joan Rendé Presentem la darrera novel·la de Joan Rendé, amb Jordi Llavina i Murgadas i Josep María Solé i Sabaté. Llibreria Documenta, Barcelona