Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Processos I Productes En Fusta I Moble Vol. Iii.

NOMBRE DEL ARCHIVO
Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Processos I Productes En Fusta I Moble Vol. Iii..pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,55 MB
ISBN
9788468104171

Editorial CEP els presenta el temari daccés al Cos de Professors dEnsenyament Secundari en lespecialitat de Processos i Productes en Fusta i MobleAquest manual és una porta d'entrada a l'apassionant món de la fusta, una primera matèria que ha acompanyat l'home des dels nostres orígens. Conèixer-la no sols ens ajudarà a respectar-la, sinó també a valorar l'ofici d'ebenistes i fusters.La fusta com a primera matèria, les seves característiques i propietats, les tècniques per treballar-la, les eines, útils i maquinària, continguts als que se sumen altra com l'anàlisi de la realitat del sector de la fusta i el moble al nostre país, la incorporació de les noves tecnologies, el disseny, la qualitat com un valor afegit i tot el que és necessari per afrontar el repte de dedicar-se a una professió on l'aprenentatge és constant.Aquest manual es completa amb la inclusió de dibuixos, gràfics, estadístiques, plans.instruments necessaris per assegurar l'èxit del treball amb la fusta.Els continguts d'aquest llibre estan dirigits no sols als professionals del sector, sinó a aquells que, per primera vegada, es volen endinsar en el coneixement d'un dels oficis més antics.Continguts totalment actualitzats que, a més a més, es completen amb la incorporació d'un diccionari de termes, una eina necessària de consulta per conèixer el vocabulari específic de la professió.

Encuentroelemadrid.es Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Processos I Productes En Fusta I Moble Vol. Iii. Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Processos I Productes En Fusta I Moble Vol. Iii. con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Processos I Productes En Fusta I Moble Vol. Iii. en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Processos I Productes En Fusta I Moble Vol. Iii. y otros libros de Vv.aa..

Cos de Professors d´Ensenyament Secundari. Processos i ...

Dónde encontrar "Cos de Professors d'Ensenyament Secundari. Processos i Productes en Fusta i Moble Vol. II." Disponible en 2 librerías . Buscar librerías a tu alrededor. Buscar librerías a tu alrededor. Sinopsis . Sinopsis de: "Cos de Professors d'Ensenyament Secundari.

Cos de Professors d'Ensenyament Secundari. Processos i ...

Cos de professors d'ensenyament secundari. Processos i productes en fusta i moble. Vol. III [Ed. Cep] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.