Obra Completa Punt Dos

NOMBRE DEL ARCHIVO
Obra Completa Punt Dos.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,65 MB
ISBN
9788499759548

Aquest segon volum de l’Obra completa del grafòmanlleidatà Carles Hac Mor (Lleida, 1940-Sant Feliude Guíxols, 2016) recull tots els seus textos impresosdes de l’any 1993 al 1998. Emperò, i tot seguint elsmateixos criteris editorials adoptats a «Punt U», calrecordar que he deixat de banda: 1) totes les sevescol·laboracions en revistes o diaris i l’obra que haromàs inèdita perquè es recolliran en un altre volumdiferent i, 2) totes les publicacions digitals o en qualsevolaltre format que no sigui sobre paper. Ara bé,amb tot, trobareu a faltar un seu treball en prosa (dinsEscriptura i combinatòria, 1994) i les plaquetes de versos«Delit» (1995) i «Mot a mot. Balada paraparèmica»(1997). Aquests poemes, inclosos per l’autor dins elsllibres Hi ha un diari sota l’estora (2000) i Dietari delpic de l’estiu (2012), respectivament, s’aplegaran en elvolum corresponent que, per ordre cronològic, acolliràaquestes darreres edicions.

Encuentroelemadrid.es Obra Completa Punt Dos Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Obra Completa Punt Dos en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Obra Completa Punt Dos en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Obra Completa Punt Dos en tu teléfono, tableta o navegador!

PDF Obras Completas Platón

Lista de las obras más importantes de William Shakespeare: tragedias, comedias y dramas. Considerado el mayor escritor anglosajón de la historia, nació en Inglaterra en el siglo XVII y su actividad se limitó al género teatral y a la poesía.

OBRA COMPLETA PUNT DOS | CARLES HAC MOR | Comprar libro ...

Ediciones de las Obras de San Agustín. La mejor edición de sus obras completas es la de los Benedictinos, once tomos de ocho volúmenes en folio (París, 1679-1700). Esta colección ha sido reimpresa frecuentemente, por ej. por Gaume (París, 1836-39), en once volúmenes en octavo, y por Migne, PL 32-47.