Frida Kahlo (Cat): Petits Relats De Grans Histories

NOMBRE DEL ARCHIVO
Frida Kahlo (Cat): Petits Relats De Grans Histories.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,33 MB
ISBN
9788417492403

* Per què Frida Kahlo és una icona de l'art?* Va patir molts dolors físics i penalitats, però es va valer de les seves pintures audaces per expressar el que sentia i construir una identitat pròpia.* Descobreix una de les pintores més fascinants del segle xx amb aquest retrat colorista de la seva vida tan extraordinària.Des d'artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d'una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.

Encuentroelemadrid.es Frida Kahlo (Cat): Petits Relats De Grans Histories Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Frida Kahlo (Cat): Petits Relats De Grans Histories en formato PDF. El libro Frida Kahlo (Cat): Petits Relats De Grans Histories en formato MOBI. El libro Frida Kahlo (Cat): Petits Relats De Grans Histories en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Isabel Thomas, Marianna Madriz. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

MARIANNA MADRIZ | Casa del Libro

Petits Relats Grans Històries Encuadernación: ... Dónde encontrar "Petits relats. Frida Kahlo" Disponible en 22 librerías . Buscar librerías a tu alrededor. Buscar librerías a tu alrededor. Sinopsis . Sinopsis de: "Petits relats.

FRIDA KAHLO - claret.cat

Petits relats. Nelson Mandela. ... Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d'una manera divertida i accessible, ... Frida Kahlo. Petits relats . 9,90 € Añadir al carrito. Fernando de Magallanes. Petits relats .