Materials Xvii: Memories De Missiones De Recerca: Obra Del Cançon Er Popular De Catalunya

NOMBRE DEL ARCHIVO
Materials Xvii: Memories De Missiones De Recerca: Obra Del Cançon Er Popular De Catalunya.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,40 MB
ISBN
9788484158998

Edició de les memòries corresponents a les missions de recollida de cançons populars de Dolors Porta, als voltants de Palma de Mallorca, els estius de 1934 i de 1935; i de Joan Tomàs i Joan Llongueres i Galí, per la vall de Ribes, la Cerdanya i el Beridà, l’estiu de 1935, les darreres que va dur a terme l’Obra del Cançoner abans del col·lapse de la guerra civil.

Encuentroelemadrid.es Materials Xvii: Memories De Missiones De Recerca: Obra Del Cançon Er Popular De Catalunya Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Materials Xvii: Memories De Missiones De Recerca: Obra Del Cançon Er Popular De Catalunya en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Materials Xvii: Memories De Missiones De Recerca: Obra Del Cançon Er Popular De Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Materials Xvii: Memories De Missiones De Recerca: Obra Del Cançon Er Popular De Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!

TDGE1de1 | Dibujo | Espacio

Ya en un artículo asombrosamente poco citado de diciembre de 1931, quien luego sería célebre editor, Josep Janés i Olivé (1913-1959), daba por justo el galardón del Crexells de ese año a Prudenci Bertrana (por una obra menor como L'hereu), considerando que su trayectoria se lo merecía, pero hacía una afilada apreciación acerca de la composición de los jurados:

Altres informacions | 7 Miralls al DAU 1

Dintre del IV programa marc de recerca de la UE, el curs 96-97 ha vist incrementada la sol·licitud d'ajuts per a la recerca, tot i que l'esmentat programa marc deixa poc espai a les ciències socials. D'altres programes específics com ara els TMR, TSER (programa de recerca socioeconòmica) obren noves vies dintre de la recerca europea.