El Follet Oriol I El Gegant Mecanic

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Follet Oriol I El Gegant Mecanic.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,81 MB
ISBN
9788448942762

Un matí, passejant per la vora del mar, el follet Oriol troba un missatge dins una ampolla. És del seu amic Anxoveta. Resulta que ell i la resta d’habitants de Cornet del Mar estan en perill per l’arribada de l’ogre d’un sol ull. Si no reben ajut ben aviat, no se’n sortiran. El follet Bombeta, que és un gran inventor, trobarà la manera enginyosa perquè l’Oriol i els seus amics puguin fer front al gegant.

Encuentroelemadrid.es El Follet Oriol I El Gegant Mecanic Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Follet Oriol I El Gegant Mecanic con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de El Follet Oriol I El Gegant Mecanic en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Follet Oriol I El Gegant Mecanic y otros libros de Oscar Sarda.

El follet Oriol i el gegant mecànic - YouTube

Resulta que ell i la resta d'habitants de Cornet del Mar estan en perill per l'arribada de l'ogre d'un sol ull. Si no reben ajut ben aviat, no se'n sortiran. El follet Bombeta, que és un gran inventor, trobarà la manera enginyosa perquè l'Oriol i els seus amics puguin fer front al gegant.

El follet Oriol i el gegant mecànic : Òscar Sardà ...

Sinopsis de: "El follet Oriol i el gegant mecànic" Un matí, passejant per la vora del mar, el follet Oriol troba un missatge dins una ampolla. És del seu amic Anxoveta. Resulta que ell i la resta d'habitants de Cornet del Mar estan en perill per l'arribada de l'ogre d'un sol ull.