El Raval. Un Espai Al Marge

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Raval. Un Espai Al Marge.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,93 MB
ISBN
9788415267263

El Raval és el cor de Barcelona, síntesi d'ambient portuari, de l'esplendor del Paral·lel i del cosmopolitisme de la Rambla. Ha estat alberg d'immigrants, de gent treballadora i d'esperits artístics i rebels. Durant el segle xx va adoptar també dos altres noms: Districte Cinquè i Barri Xino, en l'etapa més «canallesca». Història, mite i llegenda van formar un imaginari que modelava el somni d'una època d'utopia, de bohèmia i de revolució. Escriptors, poetes i artistes van elevar la llegenda d'aquest barri barceloní a tema universal. El nom de Raval, que prové del mot àrab rábad, que significa espai al marge, tornaria a ressorgir els anys vuitanta amb una reforma radical del barri.

Encuentroelemadrid.es El Raval. Un Espai Al Marge Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Raval. Un Espai Al Marge en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de El Raval. Un Espai Al Marge en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Raval. Un Espai Al Marge en tu teléfono, tableta o navegador!

» Ferran Aisa y Mei Vidal. El Raval, un espai al marge ...

Escriptors, poetes i artistes van elevar la llegenda d'aquest barri barceloní a tema universal. El nom de Raval, que prové del mot àrab rábad, que significa espai al marge, tornaria a ressorgir els anys vuitanta amb una reforma radical del barri.

El raval: Un espai al marge (Tapa blanda) · Libros · El ...

Bibliografía: Aisa, Ferran y Vidal, Mei. "El Raval: Un espai al marge". Flor Edicions, SL, 2006. "Barcelona reduce un 39% las denuncias por prostitución callejera", La Vanguardia, 25 de enero, 2013…