Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 2

NOMBRE DEL ARCHIVO
Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 2.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,63 MB
ISBN
9788497316835

Aquesta nova edició del nostre volum de Temari 2 per a la preparació de les proves selectives d'accés al Cos Administratiu, pels torns lliure i de promoció interna, de la Generalitat de Catalunya, i al Cos Administratiu de l'Institut Català de la Salut, desenvolupa les matèris del programa oficial relatives a dret administratiu, funció pública i dret del treball, gestió pressupostària i sistemes d'informació.

Encuentroelemadrid.es Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 2 Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 2 en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 2 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya: Temari 2 en tu teléfono, tableta o navegador!

Temari 2 Cos Administratiu De La Generalitat De Catalunya ...

Comprar el libro Temari 2 Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya de Ed. Adams, Adams (9788480612388) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, ... Estás aquí: Oposiciones > Oposiciones autonómicas > Libros de Temario de oposiciones para Cataluña > Temari 2 Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya, Ed.

Temario Oposiciones Temari 2 Cos Administratiu De La ...

Surt al carrer una nova edició del Temari i Qüestionaris per a les proves selectives d'accés al Cos Administratiu de la Generalitat de Catalunya per promoció interna, amb l'objectiu fonamental de facilitar als nostres alumnes la tasca d'obtenir un lloc de plantilla en aquesta Administració.