Tres Relats

NOMBRE DEL ARCHIVO
Tres Relats.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,62 MB
ISBN
none

Toni Mata (Sabadell, 1982) ha fet algunes d’aquestes coses: lletrista de Jason Donovan (1995-1998); ha escrit guions d’humor per a la tele i la ràdio, però no prou famosos per sortir a la Viquipèdia; empresonat l’any 2004 per fer jocs de paraules amb cognoms de polítics a la Jornada de Portes Obertes del Parlament de Catalunya; ha recollit tres anys tard el títol de Periodisme de la UAB; és Premi «Sucador de Pa de Folgueroles» (anys 2003, 2005 y 2006).Edgar Cantero (Barcelona, 1981) dibuixa còmics i es presenta a premis literaris. Va ser membre del fanzine Los Miserables i ha publicat les novel·les Baileys n’ Coke (Servei de Publicacions de la UAB, 2007) i Dormir amb Winona Ryder (Proa, 2007), entre altres obres. Acostuma a escriure sobre ambients apocalíptics, somnis, catàstrofes, lesbianes, mafiosos, paradoxes espaciotemporals i heroïnes de la subcultura punk. A «Tres nadons» hi surten les tres últimes coses.Víctor García Tur (Barcelona, 1981). Dissenyador gràfic. Viu a l’Eixample. «Front» és un conte ambientat a la Guerra Civil Espanyola i explicat amb l’hemisferi dret del cervell.

Encuentroelemadrid.es Tres Relats Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Tres Relats en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Tres Relats en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Tres Relats en tu teléfono, tableta o navegador!

TRES RELATS : Agapea Libros Urgentes

El autor de Tres relats de Sant Petersburg, con isbn 978-84-7727-257-1, es Nikolaï Vasil'evich Gogol', esta publicación tiene ciento cuarenta y ocho páginas.. Esta publicación la edita Quaderns Crema, S.a.. A finales de la decada de los setenta esta editorial comenzó su primera singladura impulsada por Jaume Vallcorba en Barcelona.

TRES RELATS : Agapea Libros Urgentes

Tres relatos de ciencia ficción (C) es una película dirigida por Nacho Vigalondo con Manuel Sánchez. Año: 2010. Título original: Tres relatos de ciencia ficción (S). Sinopsis: Tres relatos de ciencia ficción. (FILMAFFINITY)