Una Certa Onada (Quorum)

NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Certa Onada (Quorum).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,56 MB
ISBN
9788416342020

La Viola es planteja fer realitat un somni de joventut: escriure un llibre. S'hi llança, i mentre una onada de pensaments elementals, evidents, de dubtes i d'inseguretats la domina, la ficció es barreja i confon amb el seu dia a dia.Obra d'aprofundiment psicològic, intimista i alhora vital, entrellaça textures, prosa poètica i exploracions de les noves tecnologies i maneres de comunicar-se a través dels correus electrònics. També ens desvela els anhels i motivacions d'una persona atenta a la vida quotidiana, que estima i protegeix, i que desitja, alhora, arribar a l'objectiu que s'ha marcat, en un món que se li fa més complex a mesura que s'hi endinsa; mentre els fils de l'existència s'esfilagarsen, a través de les paraules, amb tot allò que va descobrint, que li dóna entitat, que la fa ser i existir.

Encuentroelemadrid.es Una Certa Onada (Quorum) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Una Certa Onada (Quorum) en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Una Certa Onada (Quorum) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Una Certa Onada (Quorum) en tu teléfono, tableta o navegador!

Corte Suprema no llega a acuerdos y en dos días perdería ...

Quorum de Corte Suprema, en cuidados intensivos tras carta de magistrado Salazar El magistrado de la Sala Civil de la Corte Suprema publicó una misiva en la cual no ahorró calificativos y ...

Comunicado a los accionistas de BBVA sobre la Junta ...

Una certa onada d'Emília Illamola Ganduxé Per: Sílvia Romero i Olea Una certa onada Emília Illamola Ganduxé Quorum Llibres Col∙lecció Narrativa / 1 . Canal ARC TV. Publicat per Unknown. Envia per correu electrònic BlogThis! Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Comparteix a Pinterest.