El Llop

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Llop.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,69 MB
ISBN
9788415315803

Tot el que té en Gaspard són les seves ovelles. I el seu gos. Allà dalt, a la muntanya, viu tot l’any acompanyat dels seus animals, sense buscar contacte humà. Però una obsessió enfosqueix la seva moral, ja molt precària: els llops. En matar la femella que acaba de delmar el seu ramat, no és del tot conscient que el llobató aviat prendrà el relleu. I aquest cadell creix molt ràpidament, ocupa el terreny i arriba per reclamar venjança. La lluita està a punt de començar.Al bell mig del massís dels Écrins, un gran llop blanc i un pastor s’enfrontaran fins al darrer dels seus límits abans de trobar la manera de conviure.

Encuentroelemadrid.es El Llop Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Llop en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de El Llop en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Llop en tu teléfono, tableta o navegador!

Fabula El lleó, la guineu i el llop - Cuento Cuentos

I el llop va ensenyar una pota peluda inegra, que va espantar els cabridets.-Vés-te'n d'aquí llop fastigós , deixa'nsd'una vegada. 83 84. El llop se'n va anar cap a una granja i va robar un parell d'ous per aclarir-se la veu. I va tornar a trucar.

Llop - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Información de la editorial: El llop és la història d'un pastor que viu sol al que ell considera les seves muntanyes i com s'enfronta a un llop en una lluita noble i sense concessions. No es tracta aqu&iacut...