El Llop

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Llop.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,84 MB
ISBN
9788415315803

Tot el que té en Gaspard són les seves ovelles. I el seu gos. Allà dalt, a la muntanya, viu tot l’any acompanyat dels seus animals, sense buscar contacte humà. Però una obsessió enfosqueix la seva moral, ja molt precària: els llops. En matar la femella que acaba de delmar el seu ramat, no és del tot conscient que el llobató aviat prendrà el relleu. I aquest cadell creix molt ràpidament, ocupa el terreny i arriba per reclamar venjança. La lluita està a punt de començar.Al bell mig del massís dels Écrins, un gran llop blanc i un pastor s’enfrontaran fins al darrer dels seus límits abans de trobar la manera de conviure.

Encuentroelemadrid.es El Llop Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro El Llop en formato PDF. El libro El Llop en formato MOBI. El libro El Llop en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Rochette. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

EL LLOP | ROCHETTE | Comprar libro 9788415315803

Violeta i el llop. Mònica Richart . Violeta tiene miedo a menudo, cuando truena, cuando hay mucha gente en un sitio, cuando encuentra muchas mayúsculas juntas (no le gustan nada, las mayúsculas, pero tampoco los fuertes olores, ni los tejanos, ni las mentiras, ...

El llop - XTEC

El llop porta molt de temps en expansió a Espanya, principalment en el nord-oest. "El nostre territori és molt muntanyenc i forestal, per tant també és molt propens a la seva reintroducció. Si no s'ha establert aquí és perquè en el seu moment el van exterminar", explica Jaume Grau, biòleg d'Ecologistes en Acció.