Meditar Dia A Dia (Catalan)

NOMBRE DEL ARCHIVO
Meditar Dia A Dia (Catalan).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,21 MB
ISBN
9788499882338

Meditar no és aïllar-se del món sinó al contrari, és apropar-s’hi per comprendre’l, estimar-lo i canviar-lo. També és un mitjà, accessible a tothom, per conrear la serenitat i el gust per la felicitat. Es tracta d’una obra concebuda a tall de manual d’iniciació al mindfulness, el més fascinador de tots els mètodes de meditació, validat a bastament per estudis científics. Comprèn 25 lliçons, pràctiques i alhora poètiques, cada una de les quals inclou textos per comprendre, quadres de grans pintors per sentir i una meditació guiada (al CD que l’acompanya) per practicar. Christophe André es deté en les bases de la meditació –com utilitzar la respiració, el cos, la consciència de l’instant present– i va guiant el lector fins a arribar a meditacions més profundes, que preparen per fer front al sofriment, per estabilitzar les emocions i per crear pau a la ment i al cor.

Encuentroelemadrid.es Meditar Dia A Dia (Catalan) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Meditar Dia A Dia (Catalan) en formato PDF. El libro Meditar Dia A Dia (Catalan) en formato MOBI. El libro Meditar Dia A Dia (Catalan) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Christophe Andre. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Meditación día 5 - YouTube

Música Zen Relajante para Calmar la Mente, Musica de Piano para Dejar de Pensar, Zen Music Musicoterapia 5,277 watching Live now

Editorial Kairós: Meditar dia a dia (Versió en català)

Acción y meditación Cambiarse a sí mismo para cambiar el mundo Christophe André, Jon Kabat-Zinn, Pierre Rabhi, Matthieu Ricard. He aquí unos hombres de sabiduría reunidos por primera vez: un monje budista, un psiquiatra, un agricultor filósofo y un profesor de medicina.