La Redistribucio En Les Democracies Parlamentaries: Els Efectes De La Politica Multidimensional

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Redistribucio En Les Democracies Parlamentaries: Els Efectes De La Politica Multidimensional.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,65 MB
ISBN
9788439393559

En aquest llibre s'analitzen els efectes redistributius de la dimensió territorial des dela perspectiva de l'economia política comparada. És evident que les tensionsredistributives caracteritzen la competició política en moltes democràciesparlamentàries. Malgrat això, entendre de quina manera i per què la dimensióidentitària-territorial pot afectar també els conflictes redistributius encara no hanestat prou ben explicats. D'aquí neix la pregunta fonamental d'aquest llibre: fins aquin punt una clivella identitària-territorial pot modificar i alterar la despesaredistributiva en les democràcies parlamentàries? I es formula una nova pregunta:en quina mesura si la dimensió territorial es torna més rellevant, aleshores deixa deser cert que les democràcies parlamentàries amb sistemes electorals proporcionalssón més redistributives?Amb l'objectiu de trobar les respostes, el llibre es divideix en dues parts: unaprimera part teòrica i una segona part empírica. En la primera, es desenvolupa unmodel formal que il·lustra com la rellevància de la dimensió territorial influeix tanten la fase electoral com en l'etapa post-electoral de negociació de coalicions. En lasegona, es posen a prova els anteriors arguments mitjançant diferents anàlisisempíriques. Aquestes es realitzen de manera seqüencial, a diferents nivells: a nivellmacro, analitzant les legislatures i els resultats redistributius per països; a nivellmeso, analitzant les estratègies dels partits, i a nivell micro o individual, analitzantles preferències dels votants. Els capítols empírics utilitzen una base de dades querecopila informació de divuit democràcies parlamentàries de l'OCDE i, en termesgenerals, confirmen el conjunt d'hipòtesis desenvolupat a la part teòrica.

Encuentroelemadrid.es La Redistribucio En Les Democracies Parlamentaries: Els Efectes De La Politica Multidimensional Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro La Redistribucio En Les Democracies Parlamentaries: Els Efectes De La Politica Multidimensional en formato PDF. El libro La Redistribucio En Les Democracies Parlamentaries: Els Efectes De La Politica Multidimensional en formato MOBI. El libro La Redistribucio En Les Democracies Parlamentaries: Els Efectes De La Politica Multidimensional en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Sistema electoral - Wikipedia, la enciclopedia libre

En aquest llibre s'analitzen els efectes redistributius de la dimensió territorial des de la perspectiva de l'economia política comparada. És evident que les tensions redistributives caracteritzen la competició política en moltes democràcies parlamentàries.

juny de 2016 - Llibres gencat

En nuestro sitio web de SEGWAYOFWISCONSIN.COM puede encontrar el libro de Mega gramatical y dudas del idioma en formato PDF. Más de 110,000 libros, únete a nosotros !!! Mega gramatical y dudas del idioma es un gran libro escrito por el autor MartiNez Amador, Emilio M..