50 Itineraris A Peu Per Catalunya

NOMBRE DEL ARCHIVO
50 Itineraris A Peu Per Catalunya.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,78 MB
ISBN
9788497912785

Aquesta guia és un recull dels itineraris més interessants que es poden realitzar a peu per Catalunya. S’ha procurat que les excursions visitin els indrets més destacables de la nostra geografia, tant des del punt de vista geogràfic com artístic. Així, doncs, amb la guia es podran visitar llocs molt coneguts pels excursionistes i turistes d’arreu del país, com la muntanya de Montserrat, el Matagalls, el santuari de Núria, l’estany de Sant Maurici o el Pedraforca, i d’altres menys coneguts fins i tot pels mateixos excursionistes però amb força atractius paisatgístics: la cova de la Cort Fosca de Mata-rodona, el circ de Baiau, l’estany més gran dels Pirineus —l’estany de Certascan—, les gorgues de Sant Aniol d’Aguja, els estanys de Carançà, els cingles de Cabrera, les fonts del Glorieta, el congost de Fraguerau... Va néixer a Barcelona el 1972. Treballa a l’Administració pública, tasca que compagina amb estudis de Geografia i Història a la facultat. Com molts altres excursionistes barcelonins, va començar a caminar de ben petit per Collserola de la mà del seu pare. Amb els anys va introduir-se en el món de la geografia, especialment de Catalunya, i aviat aconseguí un alt nivell de coneixement del territori. Nombroses travesses pel país en totes direccions, acompanyat dels seus amics i la seva companya, avalen aquest coneixement. El 1999 ingressà al Club Excursionista d’Esparreguera. L’any 2001 guanyà el primer accèssit del I Premi Vèrtex a un recull d’itineraris de muntanya, organitzat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i Cossetània Edicions, amb l’obra 50 itineraris a peu per Catalunya. També és autor dels llibres A peu per Osona i A peu per la Garrotxa, i col·laborador habitual de la revista de muntanya Vèrtex.

Encuentroelemadrid.es 50 Itineraris A Peu Per Catalunya Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de 50 Itineraris A Peu Per Catalunya en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de 50 Itineraris A Peu Per Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee 50 Itineraris A Peu Per Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!

50 itineraris a peu per Catalunya - Cossetània Edicions

En nuestro sitio encontrará el PDF de 50 Itineraris a peu per catalunya y otros libros del autor Josep Mauri. ¿Quieres leer un libro de 50 Itineraris a peu per catalunya? ¿Hacerlo en línea? Libre? Estás en el camino correcto! El sitio de TV-EFIR.COM te da esta oportunidad.

50 Itineraris a Peu per Catalunya - Inicio

50 itineraris a peu per Catalunya Josep Mauri i Portolès (Setena edició) Aquesta guia és un recull dels itineraris més interessants que es poden realitzar a peu per Catalunya. S'ha procurat que les excursions visitin els indrets més destacables de la nostra geografia, tant des del punt de vista geogràfic com artístic.