En Patufet

NOMBRE DEL ARCHIVO
En Patufet.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,32 MB
ISBN
9788495317612

El setmanari infantil En Patufet (1904-1938), dirigit per Josep M.Folch i Torres, va suposar, gràcies a un tiratge de seixanta mil exemplars, lentrada de la cultura de masses a la societat catalana. Aquesta obra exposa i analitza els seus escriptors, dibuixants, seccions, estil, humor i pensament. Fins que va ser prohibit per Franco -dins la seva campanya genocida contra la cultura catalana-,En Patufet va constituir una eina amb tres peus:el catalanista, el pedagògic i el moralitzador, tot divulgant les tradicions i els costums catalans.Edició conmemorativa del centenari del seu naixament.

Encuentroelemadrid.es En Patufet Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de En Patufet en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de En Patufet en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee En Patufet en tu teléfono, tableta o navegador!

En Patufet (La Lluna de Paper): Amazon.es: Argemí, Roser ...

En Patufet. The little chick Pea. Traditional. Illustrated by Lluís Farré. Ed. Combel. Languages: Catalan, Spanish

En Patufet - Edu3.cat

Patufet (Catalan pronunciation: [pətuˈfɛt], also known as En Patufet) is the main character of one of the most famous folktales of Catalan tradition. The equivalent folktale in Spanish is Garbancito.. Description. Patufet is usually represented as a very small child the size of a rice grain, wearing a big red barretina so that his parents can better spot him around the place.