Les Lliçons De La Historia

NOMBRE DEL ARCHIVO
Les Lliçons De La Historia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,73 MB
ISBN
9788482640327

Temps abans de morir, Ramon d'Abadal i de Vinyals (1888-1970) va deixar en mans del doctor Josep M. Font iRius, un grapat de papers i documents. Eren materials en brut i textos ja redactats sobre qüestions diverses: Guifré elPilós, els Usatges de Barcelona, i un conjunt de textos caràcter historiogràfic, entre els quals destacaven Les lliçonsde la història, acompanyat de notes diverses i la carta de Santiago Sobrequés a Ramon d'Abadal, en la qual recomanavala publicació de Les lliçons... i l'equiparava a Notícia de Catalunya, de Jaume Vicens. El doctor Font i Rius vaconservar aquests papers i en va fer lliurament a l'Institut d'Estudis Catalans. La publicació d'aquest conjunt detextos, alguns d'inèdits i d'altres ja coneguts per edicions anteriors, sota el títol general Les lliçons de lahistòria, mostra la vitalitat i l'actualitat d'un historiador que va desxifrar el trencacolls dels orígens nacionalsdel país, però també va reflexionar sobre el món contemporani i tot allò que podem aprendre de «les lliçons de lahistòria».

Encuentroelemadrid.es Les Lliçons De La Historia Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Les Lliçons De La Historia en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Les Lliçons De La Historia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Lliçons De La Historia en tu teléfono, tableta o navegador!

Les lliçons de la pandèmia 'grip espanyola' del 1918

Ficha de Les lliçons de la Història . Edición digital a partir de Manuscrits: revista d'història moderna , 16 (1998), pp. 285-303

Las 10 pandemias más letales en la historia de la humanidad

La Historia de las Cosas expone las conexiones entre una gran cantidad de problemas ambientales y sociales, y hace un llamado a que nos unamos para crear un mundo más sustentable y justo.