El Consell De Guerra A Jordi Pujol

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Consell De Guerra A Jordi Pujol.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,29 MB
ISBN
9788439391234

A finals de la dècada dels 50, la creixent activitat de grups catalanistes d'oposició a la dictadura franquista va posar en alerta la maquinària repressiva del règim. La Brigada Begional d'Investigació Social de la policia de Barcelona va detenir una vintena de joves després dels incidents del Palau de la Música del 19 de maig de 1960. Aquest fet va suposar el posterior empresonament, la tortura i el judici militar de Jordi Pujol i Soley. Com a autor del pamflet Us presentem el general Franco, Pujol va ser acusat de rebel·lió militar.Recopilació, en edició facsímil, de la documentació de la Causa militar sumaríssima I-IV-60 incoada contra Jordi Pujol i Soley per un delicte de rebel · lió militar, que 19 anys més tard seria elegit president de la Generalitat de Catalunya. La documentació oficial, oculta a l'opinió pública durant cinquanta-dos anys, aporta aspectes fins ara desconeguts de com va funcionar la maquinariarepresiva del règim de Franco, tant en l'aspecte policial com des del engranatge judicial militar.

Encuentroelemadrid.es El Consell De Guerra A Jordi Pujol Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro El Consell De Guerra A Jordi Pujol en formato PDF. El libro El Consell De Guerra A Jordi Pujol en formato MOBI. El libro El Consell De Guerra A Jordi Pujol en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

EL CONSELL DE GUERRA A JORDI PUJOL | VV.AA. | Comprar ...

Jordi Pujol i Soley, que el 1980 va ser elegit president de la Generalitat, va ser sotmès a un consell de guerra sumaríssim després de ser detingut per la policia i torturat brutalment fins que es va confessar autor del pamflet «Us presentem el general Franco».

Jordi Pujol | EL PAÍS

Comprar el libro El consell de guerra a Jordi Pujol de AA .VV., Generalitat de Catalunya (9788439391234) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis ...