Els Amics D En Dalinet

NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Amics D En Dalinet.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,48 MB
ISBN
9788497950787

En Dalinet, un nen de deu anys que té sempre un peu a la lluna, s’entusiasma mirant un vellet de barba blanca que cada matí d’estiu pinta el mar, la platja i les cases blanques del poble. A l’escola, la senyoreta Fina prepara als petitons algunes activitats ben creatives i especials, i en una classe de tutoria en Dalinet explica als seus amics que té una llàntia màgica d’or, petita i rovellada, amb un geni dins que compleix desitjos.

Encuentroelemadrid.es Els Amics D En Dalinet Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Els Amics D En Dalinet con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Els Amics D En Dalinet en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Amics D En Dalinet y otros libros de Daniel Ferrer Isern.

Els amics d'en Crusó - EspectacleSpectacular

Els Amics de les Arts (en castellano Los Amigos de las Artes) son un grupo de música creado en 2005 en Barcelona. Sus miembros son Dani Alegret, Joan Enric Barceló y Ferran Piqué. Se dieron a conocer con dos maquetas editadas entre 2005 y 2006 y se hicieron populares gracias al disco Bed & Breakfast (Discmedi, 2009).

Els binocles d'en Pere, de l'àlbum "Bed & Breakfast" de ...

Una colla d'amics d'una companyia teatral que es van separar després de graduar-se a la Universitat, es reuneixen deu anys més tard per celebrar la nit de Cap ...