Estat De Por

NOMBRE DEL ARCHIVO
Estat De Por.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,69 MB
ISBN
9788429757354

La mort d’un físic a París, la compra de tecnologia punta a Malàisia, l’arrendament d’un submarí a Vancouver o l’amenaça d’un “tsunami” a les costes californianes no poden ser fets casuals. Un advocat i l’assistent d’un multimilionari col.laboren amb la CIA per treure’n l’entrellat d’aquesta sospitosa coincidència. A poc a poc s’adonaran que un grup de terroristes a les ordres de diverses organitzacions mediambientals poc escrupoloses en són responsables. No tenen un interès altruista: només pretenen conscienciar la població dels perills climàtics per tal que milers de dòlars segueixin fluint a les seves arques.Només l’habilitat de Crichton per unir ciència i suspens és capaç de mantenir el lector amb l’ai al cor i conduir-lo cap a un final d’infart.

Encuentroelemadrid.es Estat De Por Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Estat De Por en formato PDF. El libro Estat De Por en formato MOBI. El libro Estat De Por en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Michael Crichton. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Estado de alarma - Wikipedia, la enciclopedia libre

Los detenidos por incumplir el estado de alarma: 88 personas en las últimas 24 horas La Guardia Civil ha incautado 69.000 mascarillas y más de 5.000 gafas y guantes.

El Gobierno garantizará las entregas de las compras por ...

Las multas por salir con perro en el estado de alarma: de 100 a 30.000 euros Las estrictas normas para salir a la calle con la mascota también tienen sanciones si no se cumplen