Escrits Per Al Teatre: Prolegs I Ponencies (Catalan Edition)

NOMBRE DEL ARCHIVO
Escrits Per Al Teatre: Prolegs I Ponencies (Catalan Edition).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,35 MB
ISBN
none

(Monografies de teatre) Exemplar amb restes del segell de l'anterior propietari

Encuentroelemadrid.es Escrits Per Al Teatre: Prolegs I Ponencies (Catalan Edition) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Escrits Per Al Teatre: Prolegs I Ponencies (Catalan Edition) con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Escrits Per Al Teatre: Prolegs I Ponencies (Catalan Edition) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Escrits Per Al Teatre: Prolegs I Ponencies (Catalan Edition) y otros libros de Ricard Salvat.

Diputació de Barcelona - Llibreria de la Diputació

6 p, 188.3 KB: Presentació de l'APLEC i de les seves activitats / Grané, Mercè (INS de L'Arboç) ; Ricart, Sergi (INS Baix Montseny (Sant Celoni)) ; Tresserra, Xavier (INS Gabriela Mistral (Sant Vicenç dels Horts)) A partir del curs 2011-2012 l'APLEC impulsarà a Catalunya el concurs Odissea, iniciativa que va néixer el 2006 impulsada per la secció gallega de la SEEC, a partir de la idea ...

Escrits per al teatre: Prolegs i ponencies (Catalan ...

Escrits per al teatre: pròlegs i ponències. Salvat, Ricard. 1990. Guia per recórrer Rodolf Sirera. Pérez González, Rafael del Rosario. ... La creació del món: catorze directors catalans expliquen el seu teatre. Gabancho, Patrícia. 1988. La direcció dels actors: diccionari mínim.