Escrits Per Al Teatre: Prolegs I Ponencies (Catalan Edition)

NOMBRE DEL ARCHIVO
Escrits Per Al Teatre: Prolegs I Ponencies (Catalan Edition).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,16 MB
ISBN
none

(Monografies de teatre) Exemplar amb restes del segell de l'anterior propietari

Encuentroelemadrid.es Escrits Per Al Teatre: Prolegs I Ponencies (Catalan Edition) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Escrits Per Al Teatre: Prolegs I Ponencies (Catalan Edition) en formato PDF. El libro Escrits Per Al Teatre: Prolegs I Ponencies (Catalan Edition) en formato MOBI. El libro Escrits Per Al Teatre: Prolegs I Ponencies (Catalan Edition) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ricard Salvat. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Escrits per al teatre: Prolegs i ponencies (Catalan ...

:: Recurs al passat i modalitats historiogràfiques a Barcelona, Ramon Grau (coord.), Barcelona: Ajuntament de Barcelona; Arxiu Històric de la Ciutat, 2014 (Barcelona Quaderns d'Història, 20), 273 p., il. ISBN 978-84-9850-553-5. ISSN 1135-3058 :: El XII Congrés d'Història de Barcelona (2011) va girar al voltant del tema Historiografia barcelonina.

Ricard Salvat | LibraryThing

El Teatre Nacional de Catalunya ha fet vint anys i per celebrar-ho, tot fent equip amb l'Editorial Comanegra, ha editat un recull d'entrevistes molt personals i d'allò més interessants a vint creadors escènics que han dirigit en el TNC en més d'una ocasió.. La mirada obscena. Vint converses sobre creació escènica és una cuidada edició a cura d'Albert Arribas i Ferran Dordal ...