La Bona Sort. Claus Per A La Prosperitat

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Bona Sort. Claus Per A La Prosperitat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,13 MB
ISBN
9788417423384

Una nova edició del fenomen editorial dels últims temps amb 4 milions d’exemplars venuts i traduït a més de 40 idiomes, que inclou un text inèdit dels autors.Fa molt de temps, en un regne llunyà, Merlí va convocar tots els cavallers i els va dir: «M’he assabentat que al Bosc Encantat, en un termini de set nits, naixerà el Trèvol Màgic. És un trèvol de quatre fulles únic, que proporcionarà una sort il·limitada a qui el posseeixi». Però els cavallers saben que trobar un minúscul trèvol en un bosc tan extens serà com buscar una agulla en un paller. Qui acceptarà el repte?Així comença la llegenda deLa bona sort, un llibre extraordinàriament inspirador i positiu: una faula que revela les claus de la Bona Sort i la prosperitat. El seu missatge sobre la capacitat de les persones de llaurar el seu propi destí és més vigent que mai, i la seva senzilla però poderosa filosofia ressona en lectors de totes les edats i cultures.

Encuentroelemadrid.es La Bona Sort. Claus Per A La Prosperitat Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de La Bona Sort. Claus Per A La Prosperitat con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de La Bona Sort. Claus Per A La Prosperitat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Bona Sort. Claus Per A La Prosperitat y otros libros de Fernando Trias De Bes, Rovira Celma.

Reflexions i frases per ser positives - SocPetit.cat

Los autores de este libro, con isbn 978-84-935732-2-5, son Fernando Trías De Bes y álex Rovira, esta publicación tiene ciento veintiocho páginas.. Esta obra la edita Entramat. Fue fundada en 1983 en Cataluña. Su catálogo tiene más de treinta libros. Ediciones Urano S.A. es el grupo editorial al que pertenece esta editorial junto a Ediciones Obradoiro, Taurus, Edicions Voramar, Richmond ...

BONA SORT, LA : Agapea Libros Urgentes

LA BONA SORT. CLAUS PER A LA PROSPERITAT de FERNANDO TRIAS DE BES. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.