La Dama De Les Camelies

NOMBRE DEL ARCHIVO
La Dama De Les Camelies.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,88 MB
ISBN
9788492405466

Inspirada en una vivència real, la història de la relació entre Marguerite Gautier, la prostituta de luxe tísica, i el jove burgès Armand Duval s’ha convertit al llarg del temps en un dels grans monuments de l’amor impossible. Però al seu moment, i encara avui, aquesta novel·la colpidora, tot i el seu esperit romàntic, demostra a bastament que l’entusiasme de la joventut, les passions fervents, la voluntat de redempció de la dona caiguda queden anorreats per l’invencible llast dels prejudicis. I són aquests mateixos prejudicis que ens permeten veure la feblesa d’aquells que els mantenen vius i la noblesa de cor d’aquelles persones que la societat menysté. No és gens estrany que l’obra suscités un bon nombre d’epígons artístics i literaris, entre els quals es destaca, per damunt de tots, La Traviata de Giuseppe Verdi.

Encuentroelemadrid.es La Dama De Les Camelies Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de La Dama De Les Camelies con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de La Dama De Les Camelies en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Dama De Les Camelies y otros libros de Alexandre Dumas.

La verdadera historia de la dama de las camelias (1981 ...

La dama de las camelias Letra: Aquella dama que un día fue mi mujer, es un recuerdo, de otros tiempos, debe llamarse maría de tal, como solía siempre soñar, es verdad era en aquella época, seguramente más linda que hoy, maneras serias, lenguaje correcto,...

LA DAMA DE LAS CAMELIAS | ALEXANDRE DUMAS | OhLibro

Esta adaptación teatral, al igual que la novela, está ambientada en París alrededor de 1840. La obra de teatro se estrenó en 1853 y Giuseppe Verdi quedó tan fascinado por ella, que esa misma noche empezó a componer "La Traviata´´, ópera inspirada en la bella historia de "La dama de las camelias´´.