El Noi Espavilat

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Noi Espavilat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,29 MB
ISBN
9788447904969

Amd l'ofici de metge, en Jaumet es podria casar i viure en un pis seu, sense els pares, i tenir molts fills tan pinxos com ell. En Jaumet no sap si els astronautes guanyen gaire, però també li agradaria ser astronauta. L'autor recupera el realisme crític, dur i punyent, incòmode, que el caracteritza. El personatge central de la narració, un jove discapacitat psíquic, ens transporta al món íntim d'una frustració conscient i racionalitzada. La lluita del protagonista contra la incomprensió de la gent, contra la insolidaritat i la intolerància, converteixen la novel·la en una mostra impagable del gènere.

Encuentroelemadrid.es El Noi Espavilat Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro El Noi Espavilat en formato PDF. El libro El Noi Espavilat en formato MOBI. El libro El Noi Espavilat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Bertran. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Treballem la llengua i literatura catalanes: L'espavilat ...

Francesc Queralt recita de memoria el auca que el escritor reusense Xavier Amoròs escribió para el 75 aniversario: "A Valls, al segle passat, nasqué un noi espavilat -su abuelo-. Sa mare ...

Restaurante en Barcelona | El noi d'Alcoi

1. El noi de qui et parlo és molt espavilat 2. Qui no vulgui pols que no vagi a l'era 3. No sé el que va passar, però si el que va confessar era ell no m'ho puc creure 4. El tema de què parlo no és gens banal 5. No em refereixo a aquesta pel·lícula, sinó a la que vam veure l'altre dia 6.