Contes Per Llegir En 10 Minuts

NOMBRE DEL ARCHIVO
Contes Per Llegir En 10 Minuts.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,75 MB
ISBN
9788499302171

¿Creus que endinsar-te en una història captivadora demana massa temps? Aquest volum et proposa vint contes que et convenceran del contrari. Tots vint tenen en comú un seguit d'aspectes. Per començar, són petites obres mestres del gènere. En segon lloc, els seus vint autors es compten entre els més grans escriptors de contes de tots els temps. I, finalment, cadascun dels relats és capaç d'atrapar-te i impedir que aixequis els ulls del llibre fins que l'hagi acabat d'una tirada. En molt pocs minuts assaboriràs amb intensitat l'enorme plaer de la lectura. Els autors d'aquesta antologia són set catalans (Emili Vilanova, Narcís Oller, Joaquim Ruyra, Víctor Català, Josep Pla, Mercè Rodoreda i Pere Calders); dos nord-americans (Nathaniel Hawthorne i Edgar Allan Poe); un anglès (Rudyard Kipling); una neozelandesa (Katherine Mansfield); tres italians (Luigi Pirandello, Massimo Bontempelli i Dino Buzzati); dos russos (Anton P. Txékhov i Isaak Bàbel); un brasiler (Joaquim Maria Machado de Assís); un portuguès (José Maria Eça de Queirós); un francès (Guy de Maupassant) i un txec (Karel apek).

Encuentroelemadrid.es Contes Per Llegir En 10 Minuts Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Contes Per Llegir En 10 Minuts con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Contes Per Llegir En 10 Minuts en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Contes Per Llegir En 10 Minuts y otros libros de Vv.aa..

Contes per llegir en deu minuts by Nathaniel Hawthorne

Temps estimat: 5 minuts - Humor, Policíaca, Social Luciano és un home normal que viu al barri del Carme de València. Porta una vida assossegada, tranquil·la i sense ensurts, per bé que hi ha algun xicotet detall que ens podria fer pensar que no estem davant un personatge tan monòton.

Categoria "Juvenil"

l'amanida mÀgia d'una nit d'estiu clara dues vides l'onada retallet de barcelona l'any 1781 una nit... "em dic alan i tinc set anys" un llibre blanc un nadal tot petit