Contes Per Llegir En 10 Minuts

NOMBRE DEL ARCHIVO
Contes Per Llegir En 10 Minuts.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,32 MB
ISBN
9788499302171

¿Creus que endinsar-te en una història captivadora demana massa temps? Aquest volum et proposa vint contes que et convenceran del contrari. Tots vint tenen en comú un seguit d'aspectes. Per començar, són petites obres mestres del gènere. En segon lloc, els seus vint autors es compten entre els més grans escriptors de contes de tots els temps. I, finalment, cadascun dels relats és capaç d'atrapar-te i impedir que aixequis els ulls del llibre fins que l'hagi acabat d'una tirada. En molt pocs minuts assaboriràs amb intensitat l'enorme plaer de la lectura. Els autors d'aquesta antologia són set catalans (Emili Vilanova, Narcís Oller, Joaquim Ruyra, Víctor Català, Josep Pla, Mercè Rodoreda i Pere Calders); dos nord-americans (Nathaniel Hawthorne i Edgar Allan Poe); un anglès (Rudyard Kipling); una neozelandesa (Katherine Mansfield); tres italians (Luigi Pirandello, Massimo Bontempelli i Dino Buzzati); dos russos (Anton P. Txékhov i Isaak Bàbel); un brasiler (Joaquim Maria Machado de Assís); un portuguès (José Maria Eça de Queirós); un francès (Guy de Maupassant) i un txec (Karel apek).

Encuentroelemadrid.es Contes Per Llegir En 10 Minuts Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Contes Per Llegir En 10 Minuts en formato PDF. El libro Contes Per Llegir En 10 Minuts en formato MOBI. El libro Contes Per Llegir En 10 Minuts en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

10 contes de la Pepa per llegir en 1 minut La Porqueta ...

Peppa Pig: 10 contes de la Pepa per llegir en 1 minut, libro de . Editorial: Beascoa. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

Categoria "Policíaca"

Els estudiants es movilitzen, fan campanya per defensar cada una de les posicions enfrontades i finalment es fan votacions per arribar a un acord. A banda de la ficció, al final del llibre hi ha un parell de fulls explicatius. Adequat de 9 a 10 anys. Recomanat per Marta Quer Rodríguez de la Bib. Can Coromines de Sant Pol de Mar.