Metode Estivill: Guia Rapida Per Ensenyar Els Nens A Dormir

NOMBRE DEL ARCHIVO
Metode Estivill: Guia Rapida Per Ensenyar Els Nens A Dormir.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,14 MB
ISBN
9788483463277

Aconseguir que un nen amb problemes de son s¹adormi i no es desvetlli diverses vegades en una mateixa nit és una tasca desesperant i lenta si no se sap fer adequadament. Per contra, apren-dre a solucionar l¹insomni infantil pot ser rapidíssim. Llegint el Mètode Estivill. Guia ràpida els pares comprenen els motius pels quals el trenta-cinc per cent dels nens menors de cinc anys pateix insomni infantil, alhora que descobreixen la manera d¹ensenyar als seus fills l¹hàbit de dormir correctament. En un to amè i col.loquial, el doctor Estivill explica personalment als pares les normes que cal seguir per acabar amb el trastorn del son dels seus fills i les seves conseqüències principals: irritabilitat, somnolència, inseguretat i problemes per relacionar-se. El Mètode Estivill és un tractament científic senzill i rigorós que ha funcionat en el noranta-sis per cent dels casos en què s¹ha aplicat.

Encuentroelemadrid.es Metode Estivill: Guia Rapida Per Ensenyar Els Nens A Dormir Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Metode Estivill: Guia Rapida Per Ensenyar Els Nens A Dormir con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Metode Estivill: Guia Rapida Per Ensenyar Els Nens A Dormir en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Metode Estivill: Guia Rapida Per Ensenyar Els Nens A Dormir y otros libros de Eduard Estivill.

Metode Estivill - Guia Rapida Per Ensenyar Els Nens a ...

Información del libro Mètode Estivill: guia ràpida per ensenyar a dormir als nens

Libros de Estivill, Eduard; DomÈnech, Montse - Librería Altair

Per aixo va sol·licitar lajuda duna pedagoga, Montse Domenech, i entre els dos varen desenvolupar un metode senzill, practic, amb unes solides bases cientifiques, per ensenyar a menjar be, i de tot, als nens.Despres dhaver-lo posat en practica durant tres anys, amb exit en mes del 98% dels casos, shan decidit a publicar aquest manual tan ame que ajudara els pares a ensenyar els seus fills a ...