Arraona. Revista D'història. Núm. 23

NOMBRE DEL ARCHIVO
Arraona. Revista D'història. Núm. 23.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,54 MB
ISBN
none

Sabadell;Arxiu Històric de Sabadell, Museus Municipals de Sabadell, Ajuntament de Sabadell; 2000. 21x26 cm. 129 pp. Rústega

Encuentroelemadrid.es Arraona. Revista D'història. Núm. 23 Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Arraona. Revista D'història. Núm. 23 en formato PDF. El libro Arraona. Revista D'història. Núm. 23 en formato MOBI. El libro Arraona. Revista D'història. Núm. 23 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Aa. Vv. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Arraona. Revista d'Història. Núm. 23.: Amazon.es: AA. VV ...

El dimarts 19 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre, al Museu d'Història de Sabadell, tindrà lloc la presentació del número 36 de la revista d'història Arraona, amb el dossier temàtic "Arqueologies i patrimoni arqueològic de Sabadell".Hi assistiran la regidora de Cultura, Montserrat Chacón, i la responsable del Pla Bàrcino del Servei d'Arqueologia de Barcelona, Carme Miró.

INS Arraona | ESO + BATXILLERAT

Presentació del número 33 d'Arraona, revista d'història Escrit a 18 Desembre 2012. Aquest dijous, 20 de desembre, a les 6 de la tarda, es presentarà el número 33 de la revista d'història Arraona, a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach (c. de la Indústria, 18).