El Misteri Del Castell Embruixat

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Misteri Del Castell Embruixat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,21 MB
ISBN
9788466137720

L'equip de futbol 7 de l'escola Pla de Dalt no és només un equip de futbol. És molt més. Són els Futbolíssims: han fet un pacte i res ni ningú no els separarà mai. Passi el que passi. Quan se'n van a Escòcia, seguint una idea del seu entrenador, el Morley, a participar en el mític torneig de les sis nacions, un munt de dificultats posaran a prova la seva amistat i les seves dots esportives. Quin interès hi té, el Morley, en aquest torneig? Què és aquesta estranya presència que s'apareix cada nit als Futbolíssims?

Encuentroelemadrid.es El Misteri Del Castell Embruixat Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro El Misteri Del Castell Embruixat en formato PDF. El libro El Misteri Del Castell Embruixat en formato MOBI. El libro El Misteri Del Castell Embruixat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Roberto Garcia Santiago. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Els futbolíssims 2: El misteri dels set gols en pròpia ...

Són els Futbolíssims: han fet un pacte i res ni ningú no els separarà mai. Passi el que passi. Quan se'n van a Escòcia, seguint una idea del seu entrenador, el Morley, a participar en el mític torneig de les sis nacions, un munt de dificultats posaran a prova la seva amistat i les seves dots esportives.

El misteri del castell embruixat - Llibreria Campus

Sinopsis de: "Els Futbolíssims 6: El misteri del castell embruixat" Una col·lecció d'humor, amistat i molt ... Passi el que passi. Quan se'n van a Escòcia, seguint una idea del seu entrenador, el Morley, a participar en el mític torneig de les sis nacions, un munt de dificultats posaran a prova la seva amistat i les seves dots ...