El Misteri Del Castell Embruixat

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Misteri Del Castell Embruixat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,80 MB
ISBN
9788466137720

L'equip de futbol 7 de l'escola Pla de Dalt no és només un equip de futbol. És molt més. Són els Futbolíssims: han fet un pacte i res ni ningú no els separarà mai. Passi el que passi. Quan se'n van a Escòcia, seguint una idea del seu entrenador, el Morley, a participar en el mític torneig de les sis nacions, un munt de dificultats posaran a prova la seva amistat i les seves dots esportives. Quin interès hi té, el Morley, en aquest torneig? Què és aquesta estranya presència que s'apareix cada nit als Futbolíssims?

Encuentroelemadrid.es El Misteri Del Castell Embruixat Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Misteri Del Castell Embruixat en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de El Misteri Del Castell Embruixat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Misteri Del Castell Embruixat en tu teléfono, tableta o navegador!

EL MISTERI DEL CASTELL EMBRUIXAT : Agapea Libros Urgentes

Els Futbolíssims 6: El misteri del castell embruixat ... ilustraciones impresas a todo color y un papel de la máxima calidad. Un precio inigualable: por solo 11,95 euros puedes disfrutar de un libro que hace lectores. Una película que da vida a la primera aventura de Los Futbolísimos.

Els Futbolissims 6: El Misteri Del Castell Embruixat ...

Inicio Libros Infantil i juvenil Infantil Narrativa 8-12 anys FUTBOLISSIMS EL MISTERI DEL CASTELL EMBRUIXAT Santiago, Roberto Cruilla, S.a.