No Es Un Porquet

NOMBRE DEL ARCHIVO
No Es Un Porquet.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,56 MB
ISBN
9788491374039

Una història entranyable sobre l’amistat entre una nena i un tapir asiàtic!La Mango Totamena és una nena molt bona que fa tota mena de coses, no només en karate i escacs. En Bambang és un tapir asiàtic i, definitivament, no és un porquet.Quan la Mango i en Bambang es troben, neix una amistat. Tant si fugen de tigres, com si neden o mengen creps de plàtan, les aventures són molt millors si estan junts.

Encuentroelemadrid.es No Es Un Porquet Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro No Es Un Porquet en formato PDF. El libro No Es Un Porquet en formato MOBI. El libro No Es Un Porquet en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Polly Faber. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Cartier-Bresson no es un reloj | Blog de fotografía

Read "Mango & Bambang. No és un porquet" by Polly Faber available from Rakuten Kobo. La Mango Totamena és una nena molt bona que fa tota mena de coses, no només en karate i escacs. En Bambang és un tapir a...

MANGO & BAMBANG. NO ÉS UN PORQUET - Librería Universitaria

La Mango Totamena és una nena molt bona que fa tota mena de coses, no només en karate i escacs. En Bambang és un tapir asiàtic i, definitivament, no és un porquet. Quan la Mango i en Bambang es troben, neix una amistat. Tant si fugen de tigres, com si neden o mengen creps de plàtan, les aventures són molt millors si estan junts.