Sol De Maig

NOMBRE DEL ARCHIVO
Sol De Maig.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,10 MB
ISBN
9788416310227

Després d'haver alliberat la Chiara Berguet, en Rocco Schiavone està molt afectat per un fet que no desitjaria a ningú: la mort, a casa seva mateix, de la companya d'un amic de Roma, a conseqüència d'uns trets que li anaven dirigits a ell. Però quan la depressió l'amenaça un cop més, en Rocco torna a fer servir el millor recurs que coneix: descarregar la seva ira contra tothom, en la forma d'una ironia més lacerant que una navalla. Per sort, els agents de la comissaria d'Aosta, que van aprenent a conviure amb la cuirassa que protegeix el cor malferit del seu cap, saben prendre-s'ho amb filosofia i aguantar el xàfec. Per això, quan en Rocco comença a sortir del pou, l'animen a emprendre la recerca de l'assassí, que el porta fins a Roma i es converteix així en un dolorós retorn al seu passat, un viatge en el temps que és com una ferida oberta sobre una llaga que continua sagnant. I el cas d'un altre mort, al qual en un principi s'havia donat carpetada com a víctima d'un infart, aterra sobre la seva taula per irritar-lo encara més. Aquesta altra investigació el duu al sector més acomodat de la ciutat d'Aosta, el dels que estan fora de tota sospita, el dels qui creuen que poden disposar dels altres com si fossin simples ninots.Quarta novel·la de la sèrie protagonitzada pel viceqüestor Rocco Schiavone, un individu ...

Encuentroelemadrid.es Sol De Maig Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Sol De Maig con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Sol De Maig en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Sol De Maig y otros libros de Antonio Manzini.

Sol de Maig de Cobla La Principal De La Bisbal en Amazon ...

Sol de Maig en La Pobla De Claramunt. Mapa, persona de contacto y más información en Búsqueda Local.

Calendario mayo 2020

Sol de Maig en el diccionario de traducción catalán - español en Glosbe, diccionario en línea, gratis. Busque palabras y frases milions en todos los idiomas.