Amb Una Ma Al Davant I L'altra Al Darrere - Alan Bennett - En Catalan

NOMBRE DEL ARCHIVO
Amb Una Ma Al Davant I L'altra Al Darrere - Alan Bennett - En Catalan.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,39 MB
ISBN
none

Encuentroelemadrid.es Amb Una Ma Al Davant I L'altra Al Darrere - Alan Bennett - En Catalan Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Amb Una Ma Al Davant I L'altra Al Darrere - Alan Bennett - En Catalan con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Amb Una Ma Al Davant I L'altra Al Darrere - Alan Bennett - En Catalan en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Amb Una Ma Al Davant I L'altra Al Darrere - Alan Bennett - En Catalan y otros libros de Alan Bennett.

Amb una mà al davant i l'altra al darrere

Alan Bennett és conegut per l'èxit de la novel·la Una lectora poc corrent de l'any 2008. Amb una mà al davant i l'altra al darrere és la primera novel·la d'Alan Bennett que es va publicar el 1998 i que ara Empúries publica en català. -No li sembla que això podria ser una broma?-Les bromes deuen haver canviat des dels meus temps.

Amb Una Ma Al Davant I L'altra Al Darrere - Alan Bennett ...

Amb una mà al davant i l'altra al darrere és la primera novel·la d'Alan Bennett, autor molt conegut a casa nostra per la seva brillant i celebradíssima Una lectora poc corrent. Els Ransome són una parella convencional, típica i tòpica: vagament insatisfets, de classe mitjana i mitjana edat, sense fills i emocionalment bloquejats.