Dies Que Duraran Anys

NOMBRE DEL ARCHIVO
Dies Que Duraran Anys.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,17 MB
ISBN
9788416915446

Els fets esdevinguts el dia 1 d’octubre de 2017 quedaran gravats per sempre en la memòria col·lectiva de diverses generacions de catalans. L’astúcia popular a l’hora de custodiar urnes i paperetes, les primeres detencions de càrrecs públics, la mobilització general de la societat, la violència policial i la resistència pacífica, seran fets que ens acompanyaran per sempre a molts, i perseguiran tota la vida a uns altres.Són moltes les imatges icòniques que van deixar aquests dies de setembre i octubre. Aquest llibre ofereix una selecció de fotografies que els millors fotoperiodistes del país, encapçalats per Jordi Borràs, van deixar per a la posteritat. Acompanyen les imatges,textos d’Albert Forns, Anna Ballbona, Jordi Lara, Raül Garrigasait, Adrià Pujol, Natza Farré, Gemma Ruiz.

Encuentroelemadrid.es Dies Que Duraran Anys Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Dies Que Duraran Anys en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Dies Que Duraran Anys en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dies Que Duraran Anys en tu teléfono, tableta o navegador!

dies que duraran anys, 7a ed - UDL Libros

Compra el llibre DIES QUE DURARAN ANYS. BORRÀS I ABELLÓ, JORDI (ISBN: 9788416915446) disponible a la botiga online Llibreria Claret.

Dies que duraran anys (Tapa dura) · Libros · El Corte Inglés

La astucia popular en el momento de custodiar urnas y papeletas, las primeras detenciones de cargos públicos, la movilización general de la sociedad, la violencia policial, la resistencia pacífica y el desencadenamiento de los hechos político judiciales que se desprenden de ello acompañarán para siempre a mucha gente, y perseguirán a otros toda su vida.