Paraules Del President De La Generalitat. Gener - Desembre 1988

NOMBRE DEL ARCHIVO
Paraules Del President De La Generalitat. Gener - Desembre 1988.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,41 MB
ISBN
none

Encuentroelemadrid.es Paraules Del President De La Generalitat. Gener - Desembre 1988 Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Paraules Del President De La Generalitat. Gener - Desembre 1988 en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Paraules Del President De La Generalitat. Gener - Desembre 1988 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Paraules Del President De La Generalitat. Gener - Desembre 1988 en tu teléfono, tableta o navegador!

Paraules Del President De La Generalitat: Gener-desembre ...

Comprar el libro Paraules del president de la Generalitat. Gener-desembre 2002 de Jordi Pujol, Generalitat de Catalunya (9788439362418) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis... del libro. Comprar el libro Paraules del president de la Generalitat. Gener-desembre 2002 de Jordi Pujol, Generalitat de ...

Paraules del President de la Generalitat, gener-desembre ...

Exerceix les funcions que li atribueix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, les altres que li assigni la resta de la normativa vigent, i les encomanades per delegació de la persona titular Departament.