Medicina Integrativa Per A La Familia (Cat)

NOMBRE DEL ARCHIVO
Medicina Integrativa Per A La Familia (Cat).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,45 MB
ISBN
9782875520395

A la primera part del llibre hi ha les descripcions, els fonaments i les bases científiques existents en algunes d’elles.A la segona es descriuen les alteracions de la salut més benignes u freqüents amb què ens podem trobar en el nostre dia a dia, es fa especial èmfasi en les situacions en què cal que es visiti el metge i es descriuen algunes de les opcions terapèutiques de què la medicina integrativa se serveix per tractar tals afeccions.En la tercera, es fa un recull per tipus de tractaments i per ordre alfabètic, dels diferents tractaments descrits, amb l’objectiu que el lector pugui consultar rapidament les utilitats d’aquests descries en el llibre.

Encuentroelemadrid.es Medicina Integrativa Per A La Familia (Cat) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Medicina Integrativa Per A La Familia (Cat) en formato PDF. El libro Medicina Integrativa Per A La Familia (Cat) en formato MOBI. El libro Medicina Integrativa Per A La Familia (Cat) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Cristina Pellicer Sabadi. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Medicina Integrativa Para La Familia | Cristina Pellicer ...

Nutrición Energética y Salud: Jorge Pérez-Calvo tiene un extenso conocimiento y experiencia sobre el efecto de los alimentos en el bienestar.

Másters y postgrados en Medicina - UAB Barcelona - España

Nutrición Energética y Salud: Jorge Pérez-Calvo tiene un extenso conocimiento y experiencia sobre el efecto de los alimentos en el bienestar.