Ciutat De Lladres

NOMBRE DEL ARCHIVO
Ciutat De Lladres.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,85 MB
ISBN
9788466409216

Durant el setge de Leningrad, dos nois tindran que fer front a les estranyes ordres d’un excèntric coronel que els obligarà a buscar per tota la ciutat els dotze ous que presenta el pastís que se servirà al casament de la seva filla. Farcit d’humor negre i amb una acció molt ben aconseguida, La ciutat dels lladres és una obra emotiva i tendra que durà els dos protagonistes a passar per múltiples aventures amb una terrible guerra de rerefons i que tot plegat els farà madurar en molt poc temps.

Encuentroelemadrid.es Ciutat De Lladres Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Ciutat De Lladres en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Ciutat De Lladres en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Ciutat De Lladres en tu teléfono, tableta o navegador!

Lladres de joguines - Baula

Buy Ciutat de lladres by from Amazon's Fiction Books Store. Everyday low prices on a huge range of new releases and classic fiction.

Ib3 | the Town (Ciutat De Lladres)

Durant el setge de Leningrad, dos nois tindran que fer front a les estranyes ordres d'un excèntric coronel que els obligarà a buscar per tota la ciutat els dotze ous que presenta el pastís que se servirà al casament de la seva filla.Farcit d'humor negre i amb una acció molt ben aconseguida, La ciutat dels lladres és una obra emotiva i tendra que durà els dos protagonistes a passar per ...