En Algun Punt De Les Muntanyes D Ararat

NOMBRE DEL ARCHIVO
En Algun Punt De Les Muntanyes D Ararat.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,68 MB
ISBN
9788429754889

Nova York, 1997. El canvi de mil·lenni és a prop, molt a prop, i un sentiment d’angúnia esquitxat de referències apocalíptiques plana sobre algunes consciències. Des de les pantalles de la televisió, el popular reverend Frank Lyle anuncia la imminent fi del món. A ell li ha estat revelat que la manera que té la humanitat de salvar-se és recuperar la fe en Déu tot localitzant l’indret exacte on es va aturar l’arca de Noè després del Diluvi. Per tal d’aconseguir-ho, està disposat a organitzar una expedició a l’Ararat que intentarà trobar les restes de l’arca i rescatar tothom de la por... Llunyd’aquestes preocupacions, un policia escèptic i desenganyat investiga un afer rutinari, res que sembli tenir cap relació amb una possible catàstrofe capaç de comprometre el futur del planeta. Però més d’un detall no quadra, i el tinent Smetatine comença a sospitar d’aquell de qui ningú no sospitaria.Només és creïble el món que es veu a través d’una pantalla? Els interessos i les lleis que s’emparen en la televisió, el seupoder, la seva immensa capacitat de manipular les dones i els homes del carrer, són alguns dels punts claus d’aquesta magnífica novella.

Encuentroelemadrid.es En Algun Punt De Les Muntanyes D Ararat Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de En Algun Punt De Les Muntanyes D Ararat en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de En Algun Punt De Les Muntanyes D Ararat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee En Algun Punt De Les Muntanyes D Ararat en tu teléfono, tableta o navegador!

EN ALGUN PUNT DE LES MUNTANYES D'ARARAT : Agapea Libros ...

Novel.les en català barates llibreria online Jordi mata en algun punt de les muntanyes de l'edat llibres descatalogats antics país en català comprar online

En algun punt de les muntanyes d'Ararat, Jordi Mata

En Jaume i les muntanyes ... seguides de sobtades pujades de temperatura i dies força assolellats. Malgrat això, he pogut gaudir de la neu, algun cop acabada de caure i altres cops, ... Tot pujant, vam veure una colla d'isards que estaven en un punt on brollava aigua i que van marxar ràpidament.