Mortina (Català)

NOMBRE DEL ARCHIVO
Mortina (Català).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,34 MB
ISBN
9788424662875

La Mortina és una nena, però és diferent de les altres: és una nena zombi. Viu a Vil·la Decadent amb la tia Agonia i el seu inseparable Musti, un gos que no se sap si és viu o mort. A la Mortina li agradaria tenir amics de la seva edat amb qui jugar i divertir-se, però la tia li ha prohibit deixar-se veure: la gent es podria espantar. Un dia es presenta una oportunitat única: la festa de Halloween! La Mortina ni tan sols s'ha de disfressar... Però què passarà quan els altres nens descobreixin que no porta cap màscara?

Encuentroelemadrid.es Mortina (Català) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Mortina (Català) con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Mortina (Català) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mortina (Català) y otros libros de Barbara Cantini.

MORTINA (CATALÀ) | BARBARA CANTINI | Comprar libro ...

Llibreria en línia especialitzada en català. Un dels fons més extensos. Novetats, avançaments de llibres, actes culturals de Barcelona. Libros en catalán. Llibres.cat és el web de venda online de la llibreria La Impossible.

Mortina. Vol. 01 - Mortina. Cantini, Barbara ...

La Mortina és una nena, però és diferent de les altres: és una nena zombi. Viu a Vil·la Decadent amb la tia Agonia i el seu inseparable Musti, un gos que no se sap si és viu o mort. A la Mortina li agradaria tenir amics de la seva edat amb qui jugar i divertir-se, però la tia li ha prohibit deixar-se veure: la gent es podria espantar.