Mortina (Català)

NOMBRE DEL ARCHIVO
Mortina (Català).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,26 MB
ISBN
9788424662875

La Mortina és una nena, però és diferent de les altres: és una nena zombi. Viu a Vil·la Decadent amb la tia Agonia i el seu inseparable Musti, un gos que no se sap si és viu o mort. A la Mortina li agradaria tenir amics de la seva edat amb qui jugar i divertir-se, però la tia li ha prohibit deixar-se veure: la gent es podria espantar. Un dia es presenta una oportunitat única: la festa de Halloween! La Mortina ni tan sols s'ha de disfressar... Però què passarà quan els altres nens descobreixin que no porta cap màscara?

Encuentroelemadrid.es Mortina (Català) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Mortina (Català) en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Mortina (Català) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mortina (Català) en tu teléfono, tableta o navegador!

Mortina: 1: Amazon.es: Cantini, Barbara, Vidal i Tubau ...

Català EAN: 9788424663414 ... La Mortina i el seu millor amic, el llebrer albí Musti, viuen amb la tia Agonia i passen els dies jugant amb els fantasmes de la Vil·la Decadent. Un dia, per sorpresa, es presenta a la Vil·la el cosí Dilbert, un nen molt esnob i estirat que a tot hi troba pegues, dient que ha rebut una misteriosa invitació.

Mortina 3. L'amic fantasma - Editorial laGalera

MORTIMA | 9788424662875 | La Mortina és una nena, però és diferent de les altres: és una nena zombi. Viu a Vil·la Decadent amb la tia Agonia i el seu inseparable Musti, un gos que no se sap si és viu o mort. A la Mortina li agradaria tenir amics de la seva edat amb qui jugar i divertir-se, però la tia li ha prohibit deixar-se veure: la gent es podria espantar.