El Crepuscle De La Poesia

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Crepuscle De La Poesia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,66 MB
ISBN
9788492562329

Aquest llibre té el seu origen en un altre publicat per l autor ja fa molt temps sobre les relacions entre el poeta alemany Hölderlin i el català Carles Riba. L abundosa documentació sobre la presència de Rilke en el món literari català, recollida en aquells moments, restà arxivada a l espera d una millor avinentesa. I no ha estat fins al present que s ha donat l ocasió de rescatar-la per tal d elaborar aquest nou estudi. Ara, al cap dels anys, en disposar-se l autor a redactar el nou llibre (que, de fet, no és sinó la continuació, o, més ben dit, l ampliació d un article publicat a Barcelona el 2007), anava de nou a l arxivador, i hi trobava, a més d uns documents amb ecos d altres temps, una versió de les Elegies de Duino, elaborada per ell entre 1982 i 1985, que calia incloure al llibre sobre Rilke, i per això es va creure en l obligació de traduir-les de cap i de nou, tal com ha fet. D altra banda, la incorporació en el cos del llibre de tota una colla de materials (poemes, estudis o traduccions) treballats per autors diversos des de 1917 fins al present, ha fet possible donar en un sol volum una visió molt aproximada del que ha estat la història de les relacions entre el poeta de llengua alemanya i la literatura catalana al llarg del darrer segle.

Encuentroelemadrid.es El Crepuscle De La Poesia Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Crepuscle De La Poesia con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de El Crepuscle De La Poesia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Crepuscle De La Poesia y otros libros de Jaume Medina.

25 Poemas de Felicidad y Alegría (Cortos) - Lifeder

25 poemas de Pablo Neruda. Desde muy joven ya dejaba claro su gran talento y su interés por la la poesía y la literatura. A la edad de 13 años ya trabajó en un diario local como escritos. Es uno de los poetas de habla hispana más conocidos y, a lo largo de su vida, dejó una gran cantidad de poemas que transmiten profundos sentimientos y ...

CREPÚSCULO - Poemas de José Asunción Silva

El crepuscle de la poesia - 9788492562329 - Jaume Medina, Jaume Medina. Información adicional y compra del libro.