Mossos D`esquadra. Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia

NOMBRE DEL ARCHIVO
Mossos D`esquadra. Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,62 MB
ISBN
9788414208571

Aquest llibre forma part de la nostra proposta formativa per a la preparació de les proves d’accés a la categoria de l’escala bàsica del Cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, conforme a l’Acord GOV/48/2017, de 18 d’abril, pel qual s’aprova l’oferta parcial d’ocupació pública de laGeneralitat de Catalunya per a l’any 2017, en el qual s’ofereixen 500 places per a aquesta categoria professional.Concretament, aquest Volum està dedicat a l'Àmbit C: Seguretat i Policia, i conté l'anàlisi detallada dels seus nou temes.La seva redacció està orientada en un sentit pedagògic i funcional per afavorir en tot moment l'assimilació sistemàtica i exacta dels seus continguts de cara a la preparació eficaç i realista de les proves que hauran d'afrontar-se, i amb el rigor i profunditat deguts d'acord amb la dificultat de les mateixes.Cada tema s'acompanya d'uns esquemes comprensius de la matèria, estructurats i elaborats amb detall resumint el contingut i conceptes fonamentals.

Encuentroelemadrid.es Mossos D`esquadra. Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Mossos D`esquadra. Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Mossos D`esquadra. Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mossos D`esquadra. Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia en tu teléfono, tableta o navegador!

Mossos d`esquadra. Temari alternatiu de l´ambit c ...

Mossos d`Esquadra. Temari alternatiu de l¿ambit C: Seguretat i Policia: Amazon.es: LUJAN LOPEZ, EDUARDO, GARCIA POMAR, CONSUELO, ROJO FRANCO, ENCARNA: Libros

Mossos D`Esquadra. Temari De L´Ambit C: Seguretat I ...

Nova obra per a la preparació de les proves selectives d'accés al Cos de Mossos d'Esquadra, categoria de Mosso/a, de la Generalitat de Catalunya, que desenvolupa el Programa Oficial establert per la Nova Convocatòria, promulgada per la Resolució INT/305/2011, de 2 de febrer (DOGC N.º Núm. 5815, 10/02/2011).