Mossos D`esquadra. Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia

NOMBRE DEL ARCHIVO
Mossos D`esquadra. Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,59 MB
ISBN
9788414208571

Aquest llibre forma part de la nostra proposta formativa per a la preparació de les proves d’accés a la categoria de l’escala bàsica del Cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, conforme a l’Acord GOV/48/2017, de 18 d’abril, pel qual s’aprova l’oferta parcial d’ocupació pública de laGeneralitat de Catalunya per a l’any 2017, en el qual s’ofereixen 500 places per a aquesta categoria professional.Concretament, aquest Volum està dedicat a l'Àmbit C: Seguretat i Policia, i conté l'anàlisi detallada dels seus nou temes.La seva redacció està orientada en un sentit pedagògic i funcional per afavorir en tot moment l'assimilació sistemàtica i exacta dels seus continguts de cara a la preparació eficaç i realista de les proves que hauran d'afrontar-se, i amb el rigor i profunditat deguts d'acord amb la dificultat de les mateixes.Cada tema s'acompanya d'uns esquemes comprensius de la matèria, estructurats i elaborats amb detall resumint el contingut i conceptes fonamentals.

Encuentroelemadrid.es Mossos D`esquadra. Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Mossos D`esquadra. Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia en formato PDF. El libro Mossos D`esquadra. Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia en formato MOBI. El libro Mossos D`esquadra. Temari De L´ambit C: Seguretat I Policia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Mossos d`Esquadra. Temari alternatiu de l¿ambit C ...

MOSSOS D`ESQUADRA. TEMARI DE L´ÀMBIT B: INSTITUCIONAL del autor VV.AA. (ISBN 9788414232774). Comprar libro completo al MEJOR PRECIO nuevo o segunda mano en Casa del Libro México

Mossos d`Esquadra. Temari de l´àmbit C: Seguretat i Policia

Nova obra per a la preparació de les proves selectives d'accés al Cos de Mossos d'Esquadra, categoria de Mosso/a, de la Generalitat de Catalunya, que desenvolupa el Programa Oficial establert per la Nova Convocatòria, promulgada per la Resolució INT/305/2011, de 2 de febrer (DOGC N.º Núm. 5815, 10/02/2011).