Quan Els Gates Se Senten Molt Sols

NOMBRE DEL ARCHIVO
Quan Els Gates Se Senten Molt Sols.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,51 MB
ISBN
9788448906504

La Maider vol donar a la seva gata Ofèlia tota l'estima i atenció de què és capaç perquè, com ella diu, els gats se senten molt sols.... A ella també li passa una cosa semblant des que la seva mare ha decidit tornar a treballar al teatre i el seu pare se n'ha anat a viure sol una temporada. La cosa es complica el dia en què l'Ofèlia s'escapa del mas i la Maider surt a la seva recerca sense importar-li el risc.

Encuentroelemadrid.es Quan Els Gates Se Senten Molt Sols Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Quan Els Gates Se Senten Molt Sols en formato PDF. El libro Quan Els Gates Se Senten Molt Sols en formato MOBI. El libro Quan Els Gates Se Senten Molt Sols en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Mariasun Landa. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Tancats i amb l'escola a casa | Catalunya | EL PAÍS Catalunya

Els nostres alumnes se senten molt afortunats quan els toca una d'aquestes maletes que prenen a casa durant una setmana. És per aquest motiu, i perquè hi ha només 6 maletes per classe, que us demanem que sigueu molt rigorosos a l'hora de retornar el material a l'escola.

EnGLisH aT hOmE: English Bags

Els arbres sense fulles ens deixen veure aquests habitants que, a més, són més abundants i, en general, de mida més grossa que els que hi sol haver quan fa més bon temps. A la primavera i a l'estiu, en canvi, no se'n veuen tant però se n'hi senten cantar molts perquè les fulles els protegeixen.