Elogi De La Futilitat. Una Mica De Res I De Tot.

NOMBRE DEL ARCHIVO
Elogi De La Futilitat. Una Mica De Res I De Tot..pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,50 MB
ISBN
9788499750071

El llibre va d’una mica de tot i de res. No té argument, ni sentit, amb un sol personatge principal. No hi ha sexe, ni amors i desamors, ni violència ni guerres. Cap del set pecats capitals. De què va? es preguntarà vostè. No s’espanti si li dic que el llibre ho critica quasi tot des de la ingenuïtat d’un personatge aparentment innocu, que parla sense malícia, sense rancúnia, sense voler ofendre, amb subtil agudesa, com aquell que no diu res, aquesta és la grandesa amagada del personatge protagonista principal.Roger Leonard Torres és home polifacètic, com el protagonista que ha creat. Una mica renaixentista. Ha començat escrivint, des de la seva formació universitària tecnològica, llibres didàctics relacionats amb la computació, la feina ben feta i coses serioses per al fred món empresarial, però acaba escrivint literatura, alguna plena de tendresa humana, d’altra assagista, i aquesta, des d’una subtil visió crítica de la societat, perquè n’és un gran observador.

Encuentroelemadrid.es Elogi De La Futilitat. Una Mica De Res I De Tot. Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de Elogi De La Futilitat. Una Mica De Res I De Tot. con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de Elogi De La Futilitat. Una Mica De Res I De Tot. en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Elogi De La Futilitat. Una Mica De Res I De Tot. y otros libros de Roger Leonard Torres Graell.

La pell de brau - Nota crítica de María Aurèlia Capmany ...

Buy Elogi de la futilitat : una mica de res i de tot by Roger Torres i Graell (ISBN: 9788499750071) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

Elogi de la migdiada / Sant Pol, quina hora és? (Xavier Bosch)

Elogi de la migdiada. El meu avi, per banda de mare, no se'n va perdre mai ni una. Era un addicte a la migdiada. Aleshores en deia 'siesta'. En festiu o en feiner, es feia passar la passió de son de després de dinar d'una manera conscient, entregada.