Feminisme De Butxaca

NOMBRE DEL ARCHIVO
Feminisme De Butxaca.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,19 MB
ISBN
9788415307594

El feminisme és més viu, i necessari, que mai i Bel Olid és una de les activistes més compromeses. En aquest assaig breu posa per escrit la discriminació de les dones encara avui, una injustícia més subtil i difícil de detectar que en altres èpoques, però encara poderosa i paralitzadora. També parla dels conceptes clau de la lluita feminista actual d'una manera intel·ligent, radical, i de vegades sorprenent.

Encuentroelemadrid.es Feminisme De Butxaca Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Feminisme De Butxaca en formato PDF. El libro Feminisme De Butxaca en formato MOBI. El libro Feminisme De Butxaca en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Bel Olid. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Feminisme de butxaca - Bel Olid -5% en libros | FNAC

Feminisme de butxaca - 9788415307594 - ATRIL - La Central - 2020. ... Avui dia el feminisme és més viu i necessari que mai perquè la discriminació cap a les dones s'ha tornat més subtil i difícil de detectar però manté el seu poder pa· ralitzant.

Feminisme de butxaca: Kit de supervivència (Tapa blanda ...

Avui dia el feminisme és més viu i necessari que mai perquè la discriminació cap a les dones s'ha tornat més subtil i difícil de detectar però manté el seu poder pa· ralitzant. Bel Olid s'hi enfronta exposant els conceptes clau de la lluita feminista actual d'una manera intel· ligent, radical i, de vegades, sorprenent.