Dona Di Porto Pim

NOMBRE DEL ARCHIVO
Dona Di Porto Pim.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,62 MB
ISBN
9788429753066

Dona de Porto Pim és un relat magnífic dun viatge a les Açores. Però, tal com adverteix Antonio Tabucchi al pròleg, no es tracta dun llibre de viatges convencional. Compendi de relats breus, fragments, transcripcions i apèndixs, Dona de Porto Pim és un llibre fronterer, un relat a la vegada imaginari, real i cultural. Una complicada història damor abocada al fracàs, extreta duna conversa sentida per casualitat, és el tema de «Petites balenes blaves que es passegen per les Açores». Un altre text és la biografia, explicada en poques pàgines, del gran i infeliç poeta Antero de Quental. El conte que clou aquesta obra, «Dona de Porto Pim», Tabucchi el deu a un exbalener convertit en cantant de locals nocturns; és la narració dun amor apassionat i violent. Aquestes i daltres joies de la literatura italiana conformen aquesta obra, que té com a protagonistes les balenes -transmissores de llegendes- i els naufragis.

Encuentroelemadrid.es Dona Di Porto Pim Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Dona Di Porto Pim en formato electrónico. En encuentroelemadrid.es encontrará el libro de Dona Di Porto Pim en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dona Di Porto Pim en tu teléfono, tableta o navegador!

Fabrizio Montecchi, Donna di Porto Pim. Ballata per attore ...

Donna di Porto Pim. Audiolibro. CD Audio di Tabucchi, Antonio e una grande selezione di libri, arte e articoli da collezione disponibile su AbeBooks.it.

Teatro Filodrammatici, "Donna di Porto Pim"

Acquista Donna di Porto Pim di Antonio Tabucchi. Autore. Antonio Tabucchi (Pisa, 1943 - Lisbona, 2012) ha tradotto e curato l'edizione italiana dell'opera di Fernando Pessoa (Una sola moltitudine), sul quale ha scritto numerosi saggi.