Escoria I Altres Histories

NOMBRE DEL ARCHIVO
Escoria I Altres Histories.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,23 MB
ISBN
9788495946140

Recull de les narracions curtes guardonades en la tercera edició del Certamen literari les Millors Pàgines. En elles podem trobar històries ben diferents que donen veu a un conjunt de nous narradors del nostre país. El premi les Millors Pàgines, convocat per l’Ajuntament de Granollers i l’Associació Art d’Escriure, ens ofereix un conjunt de relats àgils i atractius que representen una renovació del panorama narratiu i una oportunitat perquè autors novells donin a conèixer la seva obra.

Encuentroelemadrid.es Escoria I Altres Histories Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Escoria I Altres Histories en formato PDF. El libro Escoria I Altres Histories en formato MOBI. El libro Escoria I Altres Histories en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Bayona I Url. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Avis, Piranyes I Altres Històries | Rocio Bonilla Raya ...

Encontrá Costo Escoria - Libros en Mercado Libre Argentina. Descubrí la mejor forma de comprar online.

Alumnes - Escorial Vic

El proper dijous 19 de febrer s'organitza la taula rodona: "Cinema, revistes i altres històries: la divulgació a la Història Antiga" en el marc de presentació del nou curs acadèmic del Màster Universitari de la Mediterrània antiga UOC-UAB.L'acte tindrà lloc les 18 h al Barcelona Growth Centre (c/ Roc Boronat, 117 - 7ª planta Sala Mitchell).