El Meu Primer Llibre Puzle: Mascotes

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Meu Primer Llibre Puzle: Mascotes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,95 MB
ISBN
9788468270203

Una meravellosa sèrie de quatre llibres perquè els més petits de la casa aprenguin i es diverteixin. Amb aquest llibre coneixeran les mascotes i jugaran a muntar i desmuntar els puzles de dues peces de les seves pàgines. Entreteniment i diversió per exercitar la memòria visual i el desenvolupament de la motricitat, creat específicament per a nenes i nens a partir de 3 anys.

Encuentroelemadrid.es El Meu Primer Llibre Puzle: Mascotes Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Meu Primer Llibre Puzle: Mascotes con encuentroelemadrid.es. Lea el PDF de El Meu Primer Llibre Puzle: Mascotes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Meu Primer Llibre Puzle: Mascotes y otros libros de Agnese Baruzzi.

Marcas de Electrodomésticos · El Corte Inglés

LEGO DUPLO - Mi Primer Puzle de Mascotas - 10858, un set de 18 piezas que incluye 4 puzles para construir, codificados por colores. Ayuda a los niños a construir vistosos puzles 3D usando los grandes ladrillos LEGO DUPLO. A los niños en edad preescolar les encantará clasificar los ladrillos en 3 colores diferentes y descubrir qué animal pueden construir con cada color.

VV Kids

Diumenge 26 d'abril serà per a tots els nostres xiquets i xiquetes i per a vosaltres els pares i mares una jornada especial. Per això amb la finalitat que tot vaja el millor possible volem compartir un conte molt significatiu.