El Castell De Vidre

NOMBRE DEL ARCHIVO
El Castell De Vidre.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,49 MB
ISBN
9788492406326

Una història commovedora, d’una sensibilitat extraaordinària, que no es pot deixar de llegir. Comparada a Charles Dickens i a Frank McCourt, ha venut més d’1 milió i mig de llibres. Créixer a la família Walls no és fàcil. Ni per a la Jeannette ni per als seus tres germans. Però a voltes és màgic. Fabulós. Quan la mare fa d’artista i oblida que odia la domesticitat. Quan la fantasia de les històries del pare fa oblidar la pobresa, la gana, el fred, els pantalons foradats amb els genolls pintats perquè no es noti, els viatges per l’Amèrica profunda de casa miserable en casa miserable. Quan està sobri.Però la Jeannette creix, i aprèn que la vida és complicada, i que el castell de vidre amb què han somniat tota la vida ella i el seu pare potser no es construirà mai…

Encuentroelemadrid.es El Castell De Vidre Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro El Castell De Vidre en formato PDF. El libro El Castell De Vidre en formato MOBI. El libro El Castell De Vidre en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jeanette Walls. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

El castell de vidre: Amazon.es: Jeannette Walls, Novel·la ...

contacte; el plafó; home : assaig (12) club de lectura (10) còmic (5) literatura juvenil (25)

El castell de vidre | 9788492406326 | Walls, Jeannette ...

EL castell de vidre U na història commovedora, d'una sensibilitat extraordinària, que no es pot deixar de llegir. Comparada a Charles Dickens i a Frank McCourt , ha venut més d'1 milió i mig de llibres. Créixer a la família Walls no és fàcil.