Tecniques D Estudi: Recursos Basics Per Estudiar

NOMBRE DEL ARCHIVO
Tecniques D Estudi: Recursos Basics Per Estudiar.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,17 MB
ISBN
9788476286937

Compost per 15 unitats, Tècniques destudi ofereix les pautes dorganització i les tècniques destudi més bàsiques que ajuden a millorar el treball i, en conseqüència, el rendiment dels alumnes de Secundària. Aquestes unitats contenen orientacioins dorganització, de motivació personal i tècniques per al treball escolar diari. Cada unitat va acompanyada dun conjunt dactivitats per assegurar la seva assimilació.

Encuentroelemadrid.es Tecniques D Estudi: Recursos Basics Per Estudiar Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Tecniques D Estudi: Recursos Basics Per Estudiar en formato PDF. El libro Tecniques D Estudi: Recursos Basics Per Estudiar en formato MOBI. El libro Tecniques D Estudi: Recursos Basics Per Estudiar en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jesus Blanquet. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Tècniques d'estudi. Recursos bàsics per estudiar

Descobreix la teva tècnica personal d'estudi. No tots els alumnes estudien de la mateixa manera. 6. Estudiar en grup. ... Estudiar amb l'ajuda de les noves tecnologies. Eines i recursos per estudiar amb l'ajuda de les TIC. 9. Descobreix algunes de les formes d'estudiar més eficaces. Com estudiar de forma efectiva i eficaç. 10.

APRENDER A ESTUDIAR Junta de Castilla y León

Tècniques d'estudi. Tècniques i recursos bàsics per a l'estudi. Col.lecció El Minimanual 25. Libro