Hygge: La Felicitat De Les Petites Coses

NOMBRE DEL ARCHIVO
Hygge: La Felicitat De Les Petites Coses.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,92 MB
ISBN
9788466422765

Descobreix per què els danesos són els més feliços del món i com pots ser-ho tu també.Si Dinamarca és el país on la gent és la més feliç del món és gràcies al hygge.I el significat real de hygge s’ha d’experimentar més que no pas explicar: el sents quan t’arrauleixes al sofà amb la persona que estimes, o quan comparteixes un bon dinar amb els amics més propers. Són aquells matins nítids, d’un blau intens, en què la llum entra per la finestra de casa.En Meik Wiking és director executiu de l’Institut d’Investigació de la Felicitat de Copenhaguen, que se centra en l’estudi del benestar i la qualitat de vida. En Wiking, que es dedica a esbrinar els motius de la màgia que té la vida danesa, exposa, amb un enfocament divulgatiu i pràctic, quines són les claus del hygge i com el podem aplicar a la nostra quotidianitat. Cada capítol tracta d’un aspecte del hygge: la llum, la roba, el menjar i la beguda, la llar…Des de triar la il·luminació adequada i organitzar un sopar festiu fi ns a crear un kit d’emergència hygge, aquest llibre inspirador, ple d’idees i de consells útils, do it yourself i receptes de cuina, t’ensenyarà com tornar-te més hygge i descobrir així el secret per ser més feliç.

Encuentroelemadrid.es Hygge: La Felicitat De Les Petites Coses Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Hygge: La Felicitat De Les Petites Coses en formato PDF. El libro Hygge: La Felicitat De Les Petites Coses en formato MOBI. El libro Hygge: La Felicitat De Les Petites Coses en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Meik Wiking. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

Hygge. La felicitat de les petites coses - -5% en libros ...

Hygge: La felicitat de les petites coses. Meik Wiking. ... Odpovědí je hygge, říká Meik Wiking, ředitel Institutu pro výzkum štěstí v Kodani. Hygge je pocit, který zažíváte během bouřky, když jste v pohodlných ponožkách schoulení na pohovce, přikrytí měkkou dekou.

Hygge. La felicitat de les petites coses - -5% en libros ...

HYGGE . LA FELICITAT DE LES PETITES COSES (WIKING, MEIK)