Els Reptes Per A Les Empreses Davant El Tercer Milleni

NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Reptes Per A Les Empreses Davant El Tercer Milleni.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,79 MB
ISBN
9788489727649

En el presente libro se recogen aportaciones que se han desarrollado dentro de las actividades del “Departament d’Administracions d’Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals”, en jornadas, seminarios de investigación, postgrados y cursos de tercer ciclos, con el objetivo de permitir una mejor comprensión de la realidad y de plantear el futuro empresarial de Cataluña.En el present llibre, es recullen aportacions que s'han desenvolupat dins les activitats del Departament d'Administració d'Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals, en jornades, seminaris d'investigació, postgraus i cursos de tercer cicle, amb l'objectiu de permetre una millor comprensió de la realitat i de plantejar el futur empresarial de Catalunya.

Encuentroelemadrid.es Els Reptes Per A Les Empreses Davant El Tercer Milleni Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
El libro Els Reptes Per A Les Empreses Davant El Tercer Milleni en formato PDF. El libro Els Reptes Per A Les Empreses Davant El Tercer Milleni en formato MOBI. El libro Els Reptes Per A Les Empreses Davant El Tercer Milleni en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web encuentroelemadrid.es.

PDF Aspectes de responsabilitat social a incorporar a les PIME ...

El VI Fòrum del Tercer Sector pretén reflexionar i debatre sobre les conseqüències de la crisi econòmica, així com els reptes i les maneres que des del Tercer Sector es pugin afrontar.

La mobilitat elèctrica pot salvar la seva empresa ...

A Catalunya, els CET i les empreses d'inserció ofereixen oportunitats laborals a 15.000 persones que tenen dificultats per accedir al mercat de treball ordinari. Segons l'estudi de la Taula, elaborat per l'IERMB, la contractació reservada representa menys de l'1,5% dels pressupostos anuals destinats a la contractació pública dels municipis i varia força d'un any a un altre.